Sociedad | Actualidad

L'oposició de Torredembarra demana una junta de portaveus urgent

PSC, ABG i ERC demanen, a més, la dimissió de tots els regidors imputats pel cas de presumpte corrupció que esquitxa l'Ajuntament torrenc i que ha comportat l'empresonament del seu alcalde, Daniel Masagué, des del passat divendres

El Partit socialista de Catalunya,Alternativa Baix Gaià i Esquerra Republicana de Catalunya han registrat aquest dimecres al matí, una petició per sol·licitar a l'actual alcaldessa accidental imputada en el cas de presumpte corrupció que esquitxa el municipi, Francisca Felguera, que convoqui una reunió urgent de la junta de portaveus per tal de saber de quina manera es pensa gestionar el municipi a partir d'ara. Jordi Solé, el portaveu del grup municipal del PSC a Torredembarra, assegura que "no podem esperar més. Torredembarra és un poble turístic queara creixerà d'una manera important arribant als 60.000 habitants. Els hi hem d'assegurar entre d'altres coses seguretat i serveis".

Más información

CiU sol al govern

A hores d'ara l'Ajuntament de Torredembarra està governat únicament per CiU després que el passat dilluns el que era alcalde accidental Ignasi Duran, del grup independents de torredembarra trenqués el pacte de govern i després també que ahir el que era segon tinent d'alcalde i regidor de governació, el popular José Oviedo presentés la seva dimissió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00