Sociedad | Actualidad

Joana Ortega: "Em preocupa aquesta sensació de corrupció"

En una entrevista a l'Hora L, la vicepresidenta Joana Ortega, reconeix que casos com el de Torredembarra, afecten, i de quina manera, la imatge que la gent té de la política

Com és habitual en els casos de corrupció, el Govern demana prudència. "Esperem que el més aviat possible es puguin aclarir els fets i aquestes presumptes irregularitats. Em preocupa perquè plana cada cop més aquesta sensació de corrupció com si fos un element extens en el sí de l'administració. Jo he de dir que no és així". Són declaracions de la vicepresidenta del govern de la Generalitat de Catalunya a l'Hora L de SER Catalunya. Ortega ha demanat "respecte a la legalitat" i el "compliment de les normes", una cosa que ha d'estar "per damunt de tot".

A gran part del govern, i dels dirigents de CiU, la notícia de la presumpte corrupció a l'Ajuntament de Torredembarra els ha agafat al Ple i s'ha convertit, ràpid, en el tema de conversa als passadissos.

Más información

De moment, l'única reacció pública ha estat la de la líder del PP català, Alícia Sánchez Camacho, que anuncia que si es demostren els fets prendrà mesures contra el regidor popular que hi ha entre els detinguts: "creiem que és una actuació greu i per tant respectem la decisió judicial i policial. Prendrem mesures internes davant d'aquestes actuacions i esperem que la justícia aclareixi i s'assumeixin les responsabilitats de qui sigui, i si correspon als polítics, evidentment com qualsevol altre persona".

Camacho no descarta que abans de fer-lo fora el seu regidor dimiteixi, com va passar en un cas similar amb l'ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Ortega: "L'administració ha de donar exemple"

24:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140626csrcsrcul_2.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00