Sociedad | Actualidad

El conflicte de les nuclears d'Ascó i Vandellòs arreu d'Estat

La problemàtica laboral de les centrals nuclears catalanes es podria estendre a la resta de nuclears espanyoles. Aquesta ha estat la primera conclusió que s'ha tret de reunió de la Coordinadora de Comitès d'Empresa de les Centrals Nuclears de l'Estat que es va celebrar dilluns a l'Hospitalet de l'Infant.

Central nuclear d'Ascó.(ACN)

Al llarg de la reunió els membres del comitè d'empresa dels treballadors d'ANAV van explicar als representats dels treballadors de la resta de centrals nuclears espanyoles la situació que viuen a causa del bloqueig en les negociacions amb l'empresa. Una problemàtica que properament es podria estendre com una taca d'oli a la resta de centrals nuclears espanyoles. Tot plegat perquè el proper 31 de desembre d'enguany caduca el conveni col·leciu als grups d'Almaraz, Trillo i Cofrentes. Des de la Coordinadora de Comitès d'Empresa de Centrals Nuclears de l'Estat Espanyol es tem que l'accionariat utilitzi el mateix sistema de negociació que amb Ascó i Vandellòs i s'encalli tot el procés.

Más información

Més vagues a les centrals catalanes

Les nuclears d'Ascó i Vandellòs continuen convocades un seguit de vagues fins aquest diumenge 16 de juny. De moment el seguiment segons els sindicats, continua sent massiu, fregant el 100% als dos grups. Concretament s'han planificat jornades de vaga durant dimarts, dijous, dissabte i diumenge. Paral·lelament des del comitè d'empresa d'ANAV s'està estudiant emprendre noves accions de protesta durant aquesta setmana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00