Sociedad | Actualidad

El Síndic de Lleida demana "fer més" davant la pobresa energètica

Un 10 per cent de les queixes que ha rebut el Síndic Municipal de Lleida són referents a la impossibilitat de fer front a els factures de llum aigua i gas. Ho ha dit en el balanç davant del Ple de la Paeria

(El Síndic explicant el balanç de l'any al Ple de la Paeria -FOTO:RÀDIO LLEIDA-)

El Síndic de greuges municipal, Josep Giné, en la seva memòria al ple de la Paeria de Lleida ha demanat a l'equip de govern de l'Ajuntament més accions socials per evitar la pobresa energètica.

Durant el 2013, el 10 per cent de les 344 queixes que va rebre eren de veïns que no poden pagar les factures. Segons Giné, tot i que sap que la tasca de solucionar el problema energètic no és de la Paeria, sí que creu que es pot fer més.

Diu que "jo ja entenc que l'ajuntament no té totes les competències en això, a partir de l'Assitència Social, però s'hauria de fer més, si es pot fer més, sinó que s'hauria de fer des de dalt a baix perquè arribi a tothom".

Demana la col·laboració d'empreses i consistori per atacar un problema creixent.

Josep Giné, Síndic de Lleida. Demana "fer més" per acabar amb la pobresa energètica

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140530csrcsrcat_28.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00