Sociedad | Actualidad

Contractar un lampista amb una aplicació de mòbil

Una empresa del Parc Científic de Gardeny comercialitzarà a partir de 2015 una APP per a mòbil per escollir el professional més adequat per a les necessitats del problema

(Una aplicació de mòbil, la única eina necessària per avisar el lampista -FOTO: RÀDIO LLEIDA-)

Una empresa lleidatana instal·lada al Parc científic, electrònica Saltó, comercialitzarà a partir de l'any vinent una aplicació per a mòbil per tal de triar i contractar un instal·lador, lampista o expert en telecomunicacions. També, explica el propietari, Jaume Saltó, permetrà controlar en quin estat està la feina encomanda.

I és que amb aquesta APP diu Saltó que els professionals "a través d'un smartphone reben les comandes dels serveis i en temps real. Els clients reben la informació de si la feina està en curs, si està fent-se o si està finalitzada. Tenim tota la facturació controlada".

L'any vinent es té previst contractar una vintena de persones al PCiTaL per aquest projecte que sortirà al mercat en català, castellà i anglès, i que serà la cara de al internacionalització de l'empresa Lleidatana. Fa dos anys que treballen amb el projecte conjuntament amb el centre tecnològic "Barcelona Digital", també instal·lat al Parc.

Jaume Saltó, pt Saltó : els lampistes "a través d'un smartphone reben les comandes dels serveis"

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140527csrcsrcat_29.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00