Sociedad | Actualidad

Arriba el Primavera Sound

El festival Primavera Sound, que comença aquest dimecres, preveu incrementar fins a un 15 per cent les xifres de públic

El público asistente al concierto de The Postal Service en el Primavera Sound 2013(ACN)

En part perquè la venda d'abonaments va a l'alça i en part també perquè incrementa la seva oferta gratuïta amb nous escenaris al barri del born de Barcelona

El belga Stromae, que debuta al nostra país a l'escenari del Forum, és el cap de cartell del concert gratuït que obre dimecres una nova edició del Primavera Sound. L'acompanyaran Sky Ferreira, Holy Ghost i els britànics Temples.

La programació d'accés lliure s'estendrà al Parc de la Ciutadella, que acollirà els concerts del Primavera al Parc amb grups com Hospitality o Dum Dum Girls i també algunes de les activitats del minimúsica.

Más información

Al Parc del Fòrum, el Primavera guanya espai, ocuparà 180.000 metres quadrats per facilitar la mobilitat entre els 8 escenaris previstos pels que passaran grups com Arcade Fire, Mogwai, Queens of Stone Ageo Caetano Veloso.

El Primavera Sound ha incrementat enguany un 15 per cent el seu pressupost fins als 9 milions i mig d'euros i es calcula que l'impacte econòmic que tindrà a la ciutat és comparable al que té la formula 1.

Soledad Domínguez

Soledad Domínguez

Redactora de informativos en Ràdio Barcelona, especializada en Educación. Siempre que me dejan, me cuelo...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00