Sociedad | Actualidad

Cañete diu que la independència "tindria conseqüències terrorífiques" per Catalunya

El cap de llista del PP a les eleccions europees diu que se li "posen els pèls de punta" en pensar en les "conseqüències terrorífiques " que tindria per als catalans una hipotètica independència

Miguel Arias Cañete, en Barcelona(ACN)

Cañete diu que ara "no té al cap" això de ser comissari i apunta mig en broma "que potser Rajoy després proposa a un altre"

Durant una conferència al Barcelona Tribuna , Arias Cañete ha deixat clar que la Constitució "és molt clara" en apuntar que la "sobirania nacional resideix en el poble espanyol" , però ha apuntat : "Si volem forçar les coses i imaginem que un territori lliure i voluntàriament decideix sortir d'Espanya , els efectes són els que són . No hi ha volta de full " .

Más información

Així , el candidat del PP ha explicat que Catalunya quedaria fora de la UE i iniciaria un "llarg camí d'entrada" , en què la "unanimitat seria molt difícil d'aconseguir" , alhora que "els efectes transitoris serien molt greus" .

"Quan es diuen aquestes coses cal començar a veure les coses que passen dies després . I en el dia després passen moltes coses" , ha apuntat . " Es van sumant coses que et posen una mica els pèls de punta i tenen conseqüències terrorífiques per als ciutadans " .

En un altre ordre de coses , Arias Cañete assegura que ara no té el cap això de ser comissari . Diu que la campanya del PSOE per minar la seva candidatura no és nova , però afegeix , mig en broma , que potser Rajoy després proposa a un altre.

Un Cañete que no ha volgut entrar en els atac al PP , argumenta , per no afegir més llenya al foc , i que de fet , ha seguit impassible la seva conferència quan dues persones del saló han estat uns minuts de peu amb pancartes de la Plataforma d' afectats per la Hipoteca .

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00