Sociedad | Actualidad

La Generalitat no intervindrà en la polèmica sobre el nom de BCN World

El Director de l'Incasol, Damià Calvet, diu que han de ser l'Ajuntament de la capital catalana i els promotors els qui es posin d'acord

Terrenys on s'ha de construir BCN World(MARC CÀMARA)

Divendres passat l'Ajuntament de Barcelona va aprovar una declaració en la que demanava al govern català i els promotors Generalitat i promotors que no vinculessin el nom de la capital catalana a aquest projecte de joc i oci. Però avui, el Director de l'Institut Català del Sol, Damià Calvet, ha assegurat que el govern només crea les condicions perquè el projecte es pugui tirar endavant i es manté al marge de la polèmica sobre el nom.

Damià Calvet explica que els projectes que es desenvolupin al Centre Recreatiu i Turístic de Vilaseca-Salou tindran els noms que "vulguin i puguin (posar) els seus promotors". Segons el Director de l'Institut Català del Sol si hi ha alguna dificultat legal en utilitzar BCN o Barcelona, " l'ajuntament i els promotors d'un projecte concret tindran les seves converses".

Más información

En una conferència al Cercle d'Infraestructures, Calvet també ha assegurat que la llei que farà possible el projecte s'aprovarà a finals d'aquest mes, tot i que encara està pendent el dictamen del consell de garanties estatutàries.

Durant la seva conferència, el director de l'Institut Català del Sol també ha defensat l'outlet de Viladecans. Assegura que entén els recels dels comerciants perquè s'incrementi l'oferta a l'àrea metropolitana, però ha insistit en què es tracta d'un projecte pensat per al turista i ha afegit que s'ha de tirar endavant projectes que generin ocupació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00