Sociedad | Actualidad

Punt i final (2-2)

El Barça no és capaç de posar en pràctica " el seny, pit i collons" de Tito Vilanova i llança la Lliga en l'últim minut de partit

Pedro se lamenta de una ocasión fallada(GETTY)

L'equip blaugrana, amb el mateix onze respecte al darrer partit de Lliga, ha sortit poc endollat per jugar davant el Getafe, equip què abans de començar la jornada estava a dos punt del descens, i tot i la diferència futbolística del rival, el Barça no ha estat capaç de sumar els 3 punts.

Amb una fluixa primera part, el Barça s'ha avançat mitjançant Leo Messi, què després d'una centrada d'Alves, ha culminat en gol una gran jugada de l'equip blaugrana. Amb el marcador favorable, els blaugrana han continuat practicant un futbol pobre, d'aquí l'empat del Getafe, el gol de Lafita.

Amb el marcador igualat ha començat la segona part, uns segons 45 minuts marcats per una relativa millora, si menys no, pel que fa a nombre d'ocasions generades a la porteria defensada per Julio César, però la manca de punteria i en una ocasió el pal, han evitat que el Barça poses una llarga distància en el marcador per tal d'assegurar la victòria. Uns tres punts que durant el temps afegit s'han volatilitzat, de nou, Lafita ha firmat l'empat, un marcador que quan faltaven 20 minuts per finalitzar el partit s'ha mogut gràcies al gol d'Alexis Sánchez, un gol que donava la possibilitat de continuar somiant amb la Lliga, un miratge que finalment avui, s'ha esborrat de la ment de tots els culers.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00