Sociedad | Actualidad

The end (1-2)

El Barça perd la Copa del Rei davant el Reial Madrid i continua immers en el seu viacrucis particular.

El galés ha marcado el gol de la victoria para el Real Madrid en la final de la Copa disputada ante el F.C. Barcelona en Mestalla.(Getty Images)

Desastrosa primera part del Barça que no ha estat capaç de generar cap aproximació de perill a la porteria defensada per Iker Casillas. Uns primers 45 minuts que han tingut com a protagonista el gol de Di María, una pèrdua de pilota de Dani Alves ha propiciat un contraatac que el Madrid d'Ancelotti ha resolt amb el primer i únic gol de la primera part.

El Madrid amb molt poc, ha fet molt i la victòria al descans demanava a crits una revolució, però aquesta no ha arribat. El Tata, un partit més, ha tardat a fer els canvis i el Barça ha continuat amb la mateixa dinàmica de la primera part fins que Cesc ha sortit del terreny de joc en detriment de Pedro. Amb l'entrada del canari, el Barça ha donat símptomes de millora, fins al punt que després d'un corner servit per Xavi, Marc Bartra ha firmat l'empat en el marcador.

Amb aquest nou escenari, el Barça ha gaudit d'alguna ocasió per capgirar el marcador, però ha estat Bale que amb una contra ha posat el 1 a 2 definitiu, un resultat que podria haver canviat si Neymar no hagués enviat una pilota al pal, minuts abans d'entrar en el temps afegit.

Amb el xiulet final, el Barça ha finalitzat un partit amb poc ritme, poques idees i un cop més, mancat per la capacitat per reacció.