Sociedad | Actualidad

Jordi Martí: "no tiro la tovallola"

El President del PSC a l'Ajuntament de Barcelona assegura que deixa l'acta de regidor per no ser una pedra a la sabata, però adverteix que no és una retirada definitiva

Imatge d'arxiu de Jordi Martí als estudis de Ràdio Barcelona(XAVIER SÁNCHEZ)

Jordi Martí ha explicat la seva sortida de l'Ajuntament de Barcelona dient que la seva derrota a les primàries havia de tenir conseqüències importants perquè havia fet una aposta contundent que no ha trobat el suport que buscava. Martí ha recordat que no feia només una proposta per Barcelona, sinó que volia un canvi profund al PSC.

Martí ha afegit que el guanyador de les primàries, Jaume Collboni, té una tasca difícil i diu que ell no vol "ser una pedra a la sabata" que li compliqui encara més les coses. Això sí, Jordi Martí ha assegurat que no tira la tovallola, que només la guarda "en un calaix" perquè el seu compromís amb Barcelona continua existint.

El regidor, molt crític amb la línia oficial del PSC, insisteix en què continuarà treballant per què hi hagi una alternativa d'esquerres a la ciutat. Una opció en la que, segons Martí hi ha de ser el PSC, que malgrat tot continua sent el seu partit.

Más información

Jordi Martí va parlar ahir amb Jaume Collboni i aquest matí a primera hora ha comunicat oficialment la seva decisió al Primer Secretari de PSC de Barcelona, Carles Martí. A mig dia s'ha reunit amb els regidors del grup municipal per explicar-los personalment la decisió.

Martí deixarà de ser President de Grup Municipal Socialista de forma immediata i serà regidor fins el 9 de maig quan el plenari ratificarà la seva renúncia.

Des d'avui mateix el control polític l'agafarà el futur alcaldable del PSC, Jaume Collboni.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00