Sociedad | Actualidad

3 punts i gràcies (3-1)

En el dia del sí o del no, l'equip del Tata passa pàgina a una setmana negra guanyant 3 punts amb més penals que futbol

El argentino ha hecho dos tantos de penalti en la victoria del Barcelona ante el Betis (3-1) en la jornada 32 de la Liga BBVA.(Reuters)

L'equip blaugrana, amb pocs canvis respecte al darrer partit, ha sortit poc endollat per jugar davant el Betis, últim classificat de la Lliga i tot i la diferència futbolística del rival, el Barça ha patit per sumar els 3 punts.

Amb una fluixa primera part, el Barça s'ha avançat mitjançant un penal transformat per Leo Messi, l'argentí des dels 11 metres no ha fallat i tot i transformar la pena màxima en els primers minuts de partit, l'equip blaugrana no ha estat capaç de fer gaire cosa més durant els posteriors minuts de joc.

Una primera part que ha faltat de pressió, combinacions i en especial ocasions de gol, el Barça només ha xutat 2 vegades entre els tres pals, però amb el resultat a favor i amb la gran assistència de públic, en el dia d'avui, tot feia pensar que a la segona meitat el partit agafaria un nou rumb, un fet, que no s'ha produït.

En la represa, el Barça encara més despistat ha entrat en una perillosa espiral de joc que ha donat pas a xiulets des de la grada i a ocasions de gols per part bètica, aquestes han estat evitades per Pinto, Alves i la mala definició del conjunt andalús. Un equip que quan més ho ha intentat s'ha marcat a pròpia porteria, el protagonista: Jordi Figueras.

Amb el marcador més ampli tot semblava resolt, però Rubén Castro ha fet el 2 a 1, un resultat que tornava a posar el Barça en toc d'alerta. Finalment, a pocs minuts pel final del partit un segon penal favorable als homes de Martino ha donat tranquil?litat a la parròquia culer, no obstant això, Messi ha fallat la pena màxima, però el "10" ha pogut marcar en el refús d'Adán.

Amb els tres punts a la butxaca i una jornada menys, l'equip té un nou repte, guanyar a l'Atlético de Madrid.

Pròxima parada: nit de Champions al Calderón