Sociedad | Actualidad

Collboni i Andrés es disputen liderar el PSC a Barcelona

A les 2 del migdia ja han votat més de 3.000 persones. És la segona volta d'unes primàries marcades per la polèmica de fa una setmana entorn la votació de membres de la comunitat paquistanesa, que segons una de les candidatures, haurien votat sense saber què feien

(ACN)

Barcelona

Per evitar noves polèmiques avui, el PSC ha reaccionat reforçant el col·legi de Ciutat Vella, la mesa on s'hi van produir les irregularitats, amb més mitjans humans i logístics i contractant traductors d'àrab i d'urdú.

És la segona volta d'unes primàries en les que a les 2 del migdia ja han votat 3.074 persones, imarcades pels dubtes en les votacions de la setmana passada i per això el partit ha reforçat el control per facilitar el vot dels barcelonins d'origen estranger.

Más información

La primera a votar ha estat la regidora Carmen Andrés: "estic amb ganes i il·lusió, amb ganes de recollir el fruit de tants mesos de feina". Més tard, cap al migdia ho feia l'exdiputat Jaume Collboni: "sigui el que sigui el guanyador haurem guanyat tots". La primera volta va suposar l'eliminació dels tres candidats crítics amb la direcció de Pere Navarro. El resultats finals es sabran aquesta nit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00