Sociedad | Actualidad

El Fiscal General avisa que actuaran si es salta la Constitució

Avís en tota regla del Fiscal General de l'Estat a Artur Mas: la justícia actuarà si es salta la Constitució. Eduardo Torres Dulce també titlla "d'extraordinàriament equilibrada" la sentència del Tribunal Constitucional

El fiscal general del Estado, Eduardo Torres-Dulce(EFE/Abel Alonso)

Torres Dulce insisteix en què no s'està investigant l'Assemblea Nacional Catalana.

Torres Dulce adverteix la Generalitat que la justícia actuarà sempre que l'executiu o el Parlament facin qualsevol cosa al marge de la Constitució.

El representant del ministeri públic no ha volgut concretar l'amenaça, és a dir, no ha volgut explicar què farà la fiscalia si Artur Mas decideix treure les urnes al carrer sense cobertura legal: "siempre que exista ese respeto, nosotros con las discrepancias de opinión seremos respetuosos. En cuanto se desbordaran esos criterios, nosotros debemos y podemos actuar como lo hemos hecho en otras ocasiones"

Más información

Reitera que no s'està investigant l'Assemblea Nacional Catalana i s'ha mostrat absolutament d'acord amb la sentència del Tribunal Constitucional sobre la declaració de sobirania, sense mullar-se tampoc en si aquesta empara el dret a decidir com interpreta el govern.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00