Sociedad | Actualidad

Apagat l'incendi en un vaixell davant el Port de Tarragona

17 tripulants d'un vaixell incendiat davant de la costa de Tarragona han estat evacuats. L'embarcació, preparada per transportar productes químics inflamables estava buida en el moment de l'incident. Els bombers donen per apagat el foc que, finalment, ha calcinat només 3 habitacions dels camarots del buc.

L'incendi ha estat davant de la costa tarragonina(CEDIDA)

Finalment tot ha quedat en un ensurt... fa poca estona els bombers han donat per apagat l'incendi que des fa més de 3 hores crema en un vaixell a 10 kilòmetres del Port de Tarragona. Es tracta d'una embarcació de càrrega de productes químics, però en el moment de l'incendi estava buit. Els operatius del cos de bombers continuen remullant l'embarcació i estan duent tasques de venitlació.

No hi ha hagutferits però si evacuats

El foc ha obligat a evacuar a 17 tripulants, i tot i que no hi ha ferits, set d'ells han hagut de ser atesos per inhalació de fum un cop han arribat a terra. Al buc només s'hi han quedat el capità, el primer oficial i el responsable de la sala de màquines per dirigit les tasques d'extinció. Hi han participat fins a 7 dotacions dels bombers, que han estat traslladats al vaixell en helicòpter, recolzades per tres embarcacions remocladores que remullaven la zona. L'incendi s'hauria iniciat, segons les primeres investigacions, a la zona de repòs de la tripulació, on han cremat tres habitacions segons ha informat els bombers de la Generalitat. El foc ja es troba apagat tot i que els bombers continuen treballant-hi, sobretot per ventilar-lo.

Más información

El vaixell: SICHEM AMETHYST

L'embarcació, de bandera panamenya, 114 metres d'eslora i 5.000 tones de pes,està preparat per transportar productes químics, però en el moment de l'incendi es trobava lliure de càrrega. Amb tot, el Port ha activat el Pla Interior Marítim d'Emergències.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00