Sociedad | Actualidad

Contra la reforma energètica del Govern Rajoy

Els productors d'energia fotovoltaica catalans prenen mesures perquè el govern central faci marxa enrere amb la reforma energètica que, asseguren, els suposarà una retallada de fins al 50 per cent de les retribucions que tenien pactades

Plaques fotovoltàiques(ACN)

En una reunió a Barcelona van explicar que ja han portat la reforma als tribunals, també a Europa i al juny participaran a Madrid en una protesta amb la resta de productors de l'Estat.

La principal associació de productors d'energia solar, ANPIER, assegura que el nou marc normatiu per les energies renovables aprovat pel govern del PP i amb el suport de CiU farà inviables bona part de les instal·lacions. A Catalunya unes 6.000 famílies produeixen aquesta energia

Han presentat reclamacions als tribunals, tenen el suport de l'oposició al Congrés i el seu compromís de recuperar la normativa anterior quan s'acabi la majoria del PP i compten també amb el suport de l'eurodiputat de Convergència i Unió Ramon Tremosa.

Más información

El 21 de juny al migdia es concentraran davant el Ministeri d'Indústria per fer arribar el seu malestar al ministre José Manuel Soria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00