Sociedad | Actualidad

Catalunya Caixa dispara les reclamacions a Consum

L'Agència Catalana de Consum rep el doble de reclamacions. En destaca el cas de Catalunya Caixa, d'on surten 28.000 de les 44.000 reclamacions que va rebre l'any passat l'organisme

(XAVIER SÁNCHEZ)

Les entitats financeres han multiplicat les reclamacions per sis per les denuncies per les preferents i el deute subordinat

L'Agència Catalana de Consum ha hagut de multiplicar esforços el 2013 per atendre aquesta allau de reclamacions. Ha passat de 10 a 100 àrbitres que han dictat 11.000 laudes en relació a les preferents. Tots resolts a favor dels clients per un valor global de 195 milions d'euros. La sanció a l'entitat financera queda per a més endavant.

Les preferents i el deute subordinat de Catalunya Caixa continuaran sent notícia aquest any. L'Agència calcula un total de 45.000 reclamacions des de finals de 2.012 fins final d'aquest any.

Más información

Altres companyies que concentren moltes reclamacions han estat les de telecomunicacions France Telecom, Vodafone i Telefònica, i també la de transport aeri, Vueling. Totes molt lluny però de Catalunya Caixa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00