Sociedad | Actualidad

Pia Bosch: "Encara creiem que el diàleg és possible"

La fractura al si del PSC de Girona és cada cop més evident i costarà reconduir la situació. "Serà difícil però hem d'intentar dialogar", diu Pia Bosch, portaveu socialista a l'Ajuntament de Girona i secretària d'acció política de la federació, després que SER Catalunya va fer pública la trobada de divendres entre una quarantena de càrrecs electes i militants socialistes descontents amb el rumb que ha pres el PSC. "Estem preocupats perquè el partit està perdent la voluntat de ser majoritari. És difícil reconduir-ho però ho hem d'intentar", diu Pia Bosch.

Tot i que diverses fonts consultades per SER Catalunya han confirmat que en la trobada de divendres es va parlar de la possibilitat de fer llistes paral?leles al marge de les sigles del PSC, Pia Bosch asegura que en el cas de Girona "ni ho he dit mai ni penso fer-ho". Reconeix que en la trobada de divendres hi havia persones com el que va ser cap de llista del PSC a Pals, Joan Trias, o el de Lloret de Mar, Joan Bernat, que ja han dit públicament que no es presentaran pel PSC a les municipals de 2015.

Pia Bosch ha explicat que aquest grup de militants ha acordat fer arribar al primer secretari de la federació de Girona, Juli Fernández, la preocupació que tenen perquè el PSC està perdent "la voluntat de ser majoritari". Afegeix que aposten pel diàleg tot i que fins ara no han parlat amb Fernández "tot i que ho he intentat", diu Pia Bosch. Preguntada sobre el fet que Fernández no s'hagi posat en contacte amb cap d'aquests militants en fer-se pública aquesta trobada i s'hagi limitat a fer un comunicat públic, Bosch ha dit que "és estrany però per part meva seguiré intentant el diàleg".

Más información

Pia Bosch no s'ha pronunciat sobre la possibilitat de presentar-se a les primàries del PSC per Girona. Assegura que encara té temps per pensar-s'ho tot i que s'han convocat pel juny i no per la tardor com ella havia demanat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00