Sociedad | Actualidad

Com a llampecs

El delantero argentino del FC Barcelona Leo Messi avanza con el balón junto a Saúl y Raúl Baena, del Rayo Vallecano(EFE)

Gran partit dels homes del Tata davant un dèbil rival, que ben aviat ha vist com el Barça resolia el partit per la via ràpida. Els blaugranes amb un onze marcat pel difícil compromís del pròxim dimarts, han sortit des del principi amb les idees clares i dos minuts després del xiulet inicial de l'àrbitre els de culers s'han avançat en el marcador, gràcies a un bon xut d'Adriano.

Bon futbol per part del Barça que ha enviat dos pilotes al pal abans de fer el segon gol de la nit, obra de Leo Messi. Amb el 2 a 0 ha finalitzat la primera part i en la represa, Alexis ha fet el tercer.

Amb el Rayo trencat, l'equip blaugrana no ha tingut pietat i després d'una gran jugada col•lectiva Pedro ha firmat el quart gol de la nit. Bons minuts dels blaugranes que acabarien donant lloc a un cinquè gol, de nou, Messi.

Finalment el públic ha tornat a veure a Neymar, una tornada als terrenys de joc molt esperdada, el brasiler tornava a trepitjar la gespa del Camp Nou vuit partits després de la seva lesió, i res millor que marcar el sisè i definitiu gol, un molt bon xut que junt amb els dos gols Messi i el futbol practicat al llarg dels noranta minuts, donen optimisme a la parròquia blaugrana.