Sociedad

Una jove sindicalista catalana amb Merkel

La cancellera alemanya, Angela Merkel, es reuneix aquesta tarda amb els responsables de la secció de joves de diversos sindicats europeus, entre els quals Aina Vidal, de CCOO a Catalunya

Merkel no ve necesario ceder más competencias nacionales a BruselasReuters

Vidal ha explicat a l'Hora L que li demanaran a Merkel que s'estableixi algun control perquè els fons europeus per l'ocupació dels joves es dediquin a això i no a altres coses

Els fons europeus van adreçats a aconseguir que tots els joves en situació d'atur tinguin alguna oferta laboral en un termini màxim de 4 mesos.

Aina Vidal recorda que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, va dir que utilitzaria els diners per bonificar als empresaris que contractin joves. Per això, li demanarà a Merkel un control de com utilitza els fons el Govern espanyol.

Más información

Aina Vidal considera curiós i ridícul que hagi tingut abans possibilitat de veure's abans amb Merkel que amb Rajoy. Ja que veurà directament la Cancellera, li demanarà el final de les polítiques d'austeritat i li transmetrà com estan afectant aquestes polítiques a la població que pateix desnonaments, pobresa i precarietat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00