Sociedad | Actualidad

Desfeta realista.

Els blaugranes amb una bona primera mitja hora de joc, s'han esborrat del partit i han perdut els primers 3 punts de la temporada jugant al Camp Nou.

Parejo fue uno de los mejores del Valencia(EFE)

Els blaugranes amb una bona primera mitja hora de joc, s'han esborrat del partit i han perdut els primers 3 punts de la temporada jugant al Camp Nou.

Tata Martino ha apostat per un onze de garanties per jugar contra un València immers en plena revolució, però no tant sols amb bons jugadors es guanyen els partits. El Barça li ha mancat intensitat, combinacions idees i serenor per capgirar un marcador que a pocs minuts de començar el partit li era favorable.

Alexis Sánchez de vaselina ha inaugurat el marcador en el minut 6 de joc, tot feia preveure un partit plàcid pels blaugranes, però res més lluny de la realitat. L'equip català no s'ha trobat amb la seva millor versió, i poc a poc s'ha anat diluint, fins al punt que a pocs minuts per arribar al descans, el València ha gaudit d'una molt bona ocasió per igualar el partit, però la mala punteria dels de Pizzi ho ha evitat, de nou però, el València n'ha tingut una i Parejo no ha perdonat, amb l'empat a 1 s'ha arribat al descans, 15 minuts per reflexionar i buscar un nou rumb.

En la represa, definitivament s'han torçat les coses, i el Barça ha vist com mitjançant un cop de cap Piatti, el valencians han agafat més aire. Pocs minuts més tard l'àrbitre ha xiulat una pena màxima favorable al Barça, una penal més que dubtós que ha transformat Leo Messi.

Quedaven molts minuts per endavant, i els blaugranes lluny d'endur-se els 3 punts han concedit clares ocasions, perquè finalment el València marqués el tercer i definitiu gol de la nit, l'autor Alcácer.

Amb aquest escenari, els blaugranes han afrontat els 30 minuts restants, temps insuficient per poder ocasionar clares oportunitats de gol, això sí, a falta de dos minuts per arribar al final del partit, Messi ha estat apunt de firmar l'empat a 3, però aquesta ha sortit fregant el pal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00