Sociedad | Actualidad

El futbol no dimiteix (3-0)

El chileno golpea la pelota para hacer el tercer gol del Barcelona ante el Málaga en el encuentro de Liga disputado en el Camp Nou.(EFE)

Ben aviat, però sense encert, els jugadors blaugranes han assetjat la porteria de un acertadíssim Caballero, que amb diverses intervencions, ha estat el jugador malagueny més destacable del partit. Ja al minut 5 de partit, i mitjançant els peus d'Alexis, la pilota ha topat amb el pal, evitant el que podria haver estat el primer gol del partit.

Endollats, l'atac format per Messi, Pedro i Alexis, ocasionava noves jugades però, Caballero les ha evitat i enmig de les oportunitats que el Barça anava creant, Duda mitjançant un gran servei de falta ha fet lluir a Valdés. El marcador amb empat a 0, no era el reflex del que estava sent l'enfrontament, ofensivament els blaugranes atacaven amb regularitat la porteria de Caballero, però sense trobar fortuna, fins que a pocs minuts de finalitzar la primera part, i després de una molt bona ocasió del Màlaga, que de nou, ha fet lluir a Valdés, Piqué ha avançat al Barça en el marcador, un gol que ha arribava gràcies a un servei de cantonada, fins avui, una de les assignatures pendents d'aquesta temporada.

En la represa, Caballero ha continuat sumant bones intervencions, però finalment 10 minuts després de iniciar la segona part, el Barça amb Pedro com a protagonista ha enviat la pilota al fons de la porteria del conjunt de Schuster, un cop massa dur per a un Màlaga que res té a veure amb la passada temporada.

Finalment, el tercer i definitiu gol de la nit ha arribat gràcies a una molt bona acció personal de Messi, que ha combinat amb Pedro perquè aquest assistís a Alexis Sánchez.

El Barça amb la tranquil•litat de jugar amb el marcador a favor ha continuat generant ocasions, però amb el partit sentenciat, el gran atractiu de l'enfrontament ha estat veure com Afellay, retornava als terrenys de joc un any i pocs mesos més tard.

Amb un Barça, sense alts i baixos al llarg del 90 minuts, s'ha arribat a la fi del partit, un enfrontament més que destacable per a Jordi Alba, que ha quallat una bona nit, on a més, de la destacable qualitat de Messi en generar assistències, el protagonista també estava a la llotja, Josep Maria Bartomeu s'estrenava com a President del Barça, amb una còmode victòria per a 3 gols a 0.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00