Sociedad | Actualidad

Rajoy no es mou ni un mil·límetre respecte el procés català

Aquest divendres, fent balanç, ha reiterat que treballarà sense descans perquè la consulta no es faci. Fa una defensa a capa i espasa de la Constitució i del model autonòmic, que qualifica com a "model de convivència", i que ha donat la major etapa de prosperitat a Espanya

El president del Govern, Mariano Rajoy(CADENA SER)

Rajoy destaca que la independència de Catalunya perjudicaria a tota Espanya. En aquest sentit és contundent: la consulta no es farà perquè va en contra de la Constitució, treballarà diu per preservar el model de convivència actual i acaba acusant Artur Mas de provocar incertesa, inestabilitat i fractura social.

Rajoy diu que no se li pot demanar que disposi de la sobirania nacional perquè aquesta correspon al poble espanyol alhora que descarta que se celebri un referèndum a nivell estatal. També acusa a Mas d'obrir el camí de la consulta tot i saber quina seria la seva resposta. Finalment recupera un dels arguments que més cops ha esgrimit el PP en els darrers mesos: que l'Estat ha salvat Catalunya de la fallida a través dels diners del Fons de Liquiditat Autonòmica.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00