Sociedad | Actualidad

Així sí (2-1)

Els blaugranes amb la lluitada victòria aconseguida davant el Villarreal, han fet un pas endavant per demostrar que l'equip està recuperant les bones sensacions de joc.

Neymar celebra su segundo tanto al Villarreal(EFE)

Tata Martino, ha plantejat el partit sense Xavi Hernández per donar cabuda a Song, una entrada a l'onze, que ha provocat algun més que d'altre dubte per la manera inicial d'afrontar el partit.

Però ben aviat, el debat s'ha finalitzat, el mateix camerunès, ha acabat enviant un forta canonada al pal esquerra de la porteria d'Asenjo, esperonant a jugadors i afició, Amb aquest primer avís per part blaugrana, el Barça ha buscat combinacions per arribar amb perill a la porteria del Villarreal però, sense fortuna i amb aquests alts i baixos en el joc blaugrana, el Barça s'ha trobat amb un penal a favor, gràcies a unes mans de Mario. Des dels 11 metres, Neymar no ha perdonat i el gol del brasiler al minut 29 de partit, ha significat el primer de la nit per un a conjunt que ha donat símptomes de millora.

A falta de pocs minuts per arribar a la fi de la primera part, Alexis ha intentat fer el segon gol del partit però, un acertadíssim Asenjo, ha evitat que puges al marcador, i amb aquest, mostrant un 1 a 0 favorable als blaugranes, s'ha arribat al descans.

En la represa, el Villarreal ha espantat per primera vegada en tota la nit al Camp Nou, gràcies al gol marcat per Musacchio, un marcador que ha provocat moviments sobre el terreny de joc, Xavi ha entrat i juntament amb Iniesta, Alexis, Neymar i Busquets, han guiat l'equip cap a la millor versió d'aquest Barça.

Amb pressió, lluita i bones combinacions, els jugadors blaugranes han brillat per tal de marcar, i de nou, Neymar, el brasiler que viu un moment dolç, ha donat el gol de la victòria a un equip que avui ha tornat a retrobar-se amb el futbol i amb la seva parròquia, especialment els últims 30 minuts de joc.

Amb aquesta victòria, el Barça deix a 5 punts de distància al Reial Madrid, que ha empatat a 2 a Pamplona.