Sociedad | Actualidad

Felip Puig adverteix que el procés sobiranista no es pot aturar pacíficament

El conseller respon així a les declaracions de Mariano Rajoy que ha dit que no vol ni pot permetre la consulta

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig(ACN)

El Govern avisa a Rajoy que no disposa de cap instrument pacífic, democràtic o legal per contrarestar el procés sobiranista engegat a Catalunya. En una entrevista al diari El País, el president espanyol diu que no vol ni pot autoritzar la consulta independentista perquè no ho permet la Constitució. Doncs el conseller Felip Puig li replica que no la podrà impedir: "cap constitució ni cap president del govern espanyol" poden aturar "la democràcia i les majories. A dia d'avui, al segle XXI, no es pot aturar un poble que vol decidir el seu futur democràticament, pacíficament i legalment". Per això, Puig ha demanat que "el poble de Catalunya continuï treballant "amb el suport d'una gran majoria social i amb consens".

Más información

ERC aprofita aquesta entrevista de Rajoy, en la que continua sense oferir cap alternativa política a Catalunya més enllà de l'ajuda econòmica, per reclamar al govern de Mas que doni ja per esgotada la via del diàleg.

Mentre que Iniciativa recorda a Rajoy que no és una qüestió jurídica, si no de voluntat política. I escombrant cap a casa, en el debat de la pregunta, diuen els ecosocialistes que només es podrà combatre aquest "no vull de Rajoy amb un acord de tots els que volen la consulta i no només el d'uns quants.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00