Sociedad | Actualidad

Mas confia en un "bon acord"

El president de la Generalitat es mostra convençut que s'acordarà una pregunta per la consulta "molt majoritària" i també "clara" per evitar interpretacions diferents

Artur Mas, al Parlament de Catalunya(ACN)

Mas i Herrera (no ERC) han coincidit avui en demanar àmplies majories al voltant de la data i la pregunta. Dit d'una altra manera, que ningú més se'ns despengi perquè d'això també en dependrà la força del procés.

El President s'ha mostrat convençut que arribaran a un bon acord i que aquest no deixarà dubtes: Jo penso que hi haurà acord, però no només això, sinó que serà un bon acord, perquè les dues coses són importants. Que l'endemà de l'acord no hi hagi interpretacions diferents sobre l'acord és fonamental, perquè al final des de fora ens estan mirant com fem les coses"

Aquestes esperances s'han convertit en bones formes en una sessió de control en la que Herrera també ha volgut reivindicar el pes que Iniciativa ha guanyat en el procés després de la marxa del PSC: "ICV-EUiA forma part del tronc central del catalanisme i no volem fer fora ningú. Creiem i desitgem que el PSC hauria d'estar en l'exercici del dret a decidir, perquè no hi ha federalisme que valgui si no és a favor d'aquesta conquesta. Però tampoc ens farà fora ningú, ni poden, ni convé, ni deixarem que així sigui",

Más información

Tant Mas com Herrera han fet un últim intent amb Pere Navarro. Tot i que Mas l'ha acabat acusant de dir el mateix que Rajoy, quan el líder del PSC li ha qüestionat que defensi una Catalunya aïllada de la UE.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00