Sociedad | Actualidad

Duran: "no està escrit en cap lloc que el consens sigui acceptar les tesis d'ERC"

El líder d'Unió dispara de nou contra Oriol Junqueras i adverteix que no es farà tot el què diguin els republicans. Josep Antoni Duran i Lleida creu que s'arribarà a un acord en la data i la pregunta si s'actua amb discreció

El líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida(ACN)

L'ascendent d'Esquerra Republicana sobre el govern d'Artur Mas genera recels a Unió. A través de la carta web setmanal, Josep Antoni Duran i Lleida, culpa els d'Oriol Junqueras de la falta d'acord entre els partits que defensen el dret a decidir per tancar la via amb la què s'ha de dur la consulta al Congrés. El democristià els deix clar que no es farà tot el què demanin: "no està escrit en cap lloc que el consens sigui acceptar el que Esquerra vol" i els etziba que "potser els hem mal acostumat".

Duran defensa el dret dels republicans a la discrepància però aposta per la discreció en les negociacions per tal d'arribar a un acord: "Si volen fer pública la pregunta tenen tot el dret a fer-ho. El mateix dret que tenim la resta d'intentar que el debat entorn la pregunta no es faci amb discusions públiques", rebla.

Más información

Malgrat el rosari de retrets Duran diu finalment que confia en què s'arribarà a un acord.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00