Sociedad | Actualidad

Contundència blaugrana (4-0)

Un Barça amb moltes baixes ha resolt un partit complicat davant un bon Granada, que poc a poc s'ha dissolt gràcies a l'efectivitat dels culers.

El centrocampista del Barcelona Cesc Fábregas (i) celebra en presencia de su compañero brasileño Neymar da Silva el segundo gol de su equipo ante el Granada(EFE)

L'entrenador del Barça, Tata Martino, ha plantejat un enfrontament amb molts canvis respecte a anteriors partits, i amb les principals baixes de Leo Messi i Víctor Valdés, el tècnic argentí ha donat entrada a un Pinto resolutiu al llarg dels 90 minuts.

Amb un Neymar i un Andrés Iniesta amb cartell de cracks, han succeït els primers minuts de partit, el Barça ha buscat amb ganes la porteria defensada per Roberto, una bona rematada de cap de Alexis ha posat a prova el veterà porter, però que en el minut 19 de partit, no ha pogut fer res per evitar el penal xutat per Iniesta. Amb el marcador a favor el Barça s'ha relaxat i el jugador del Granada Piti, ha enviat una forta canonada al travesser de la porteria de Pinto.

Poc abans de finalitzar els primers 45 minuts de joc, els blaugrana han despertat i en una bona jugada col?lectiva han tingut de nou la possibilitat de fer pujar el segon gol al marcador mitjançant un penal comès sobre Iniesta, en aquesta ocasió l'encarregat de realitzar el xut ha estat Cesc Fàbregas, que amb un bon xut ha fet pujar el 2 a 0 a l'electrònic.

En la represa el Barça ha inquietat amb ganes la porteria del Granada, però sense acabar de posar la cinquena, fins que en el minut 65 de partit l'àrbitre, Mateu Lahoz, ha expulsat de manera justa a Iturra per doble targeta groga. A partir d'aquell moment els blaugranes amb superioritat numèrica, no han tingut cap problema per encarar un partit que s'ha vist revolucionat al minut 70, quan Alexis ha marcat el tercer gol de la tarda, després d'un contraatac de llibre que ha començat amb un bona intervenció de Pinto, que ha evitat el possible 2 a 1.

En les acaballes del partit, el tècnic argentí ha donat entrada a Song, S.Roberto i al debutant Adama Traoré, jugador del juvenil del Barça, que han vist com Pedro marcava el quart i definitiu gol de la tarda després d'una jugada capitanejada pel de Reus.