Sociedad | Actualidad

Concentració a Manresa: "No més morts a la C-55"

Ahir va morir un home en un xoc frontal entre un turisme i un 4x4 a la C-55 a l'altura de Castellgalí. És la tercera víctima de l'any en aquest tram, considerat dels punts més negres de la xarxa viària

La plataforma "No més morts a la C-55" s'ha tornat a concentrar a Manresa per demanar el desdoblament de la carretera.

En els últims mesos, la Generalitat sí ha anunciat millores en el tram del Bages de la C-55. Essencialment, més mesures de senyalització i més radars a la carretera. Des de la plataforma, però, creuen que no n'hi ha prou. Denuncien que el pressupost d'aquestes millores ha passat dels dos milions previstos inicialment a un milió sis-cents mil. Marcelí Reyes membre de la plataforma assegura que "el gruix del problema no s'ha tocat". A més, explica que hi havia en marxa un projecte per desdoblar la carretera però que amb tots els terminis vençunts no saben si segueix dempeus.

En el què portem d'any ja són tres les víctimes mortals a la C-55. En tot l'any passat, van ser dotze. Però, segons la plataforma, les dades són encara més dramàtiques si es mira més enrere: 1.900 accidents i 186 víctimes mortals des de l'any 1995.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00