Sociedad | Actualidad

Mas-Colell confia que arribaran els diners de Madrid

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell diu que confia que el Govern espanyol pagui els 1700 milions d'euros del Fons de Liquiditat que en principi s'havia negat a pagar. El Conseller ha parlat amb el Ministre d'Hisenda i, de la conversa, entén que el tema ha quedat desencallat

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell(ACN)

Segons ha explicat el conseller Mas-Colell, aquests 1700 milions d'euros són clau per poder abordar els pagaments de la Generalitat complint els terminis de la llei de morositat, començant per la despesa de farmàcia.

El Conseller diu que els 1.700 milions d'euros són la diferència entre el sostre de dèficit previst en principi per Catalunya, del 0'7 per cent, i el dèficit final de l'1'58 per cent. Segons Mas-Colell, Cristóbal Montoro va mantenir amb ell un to que, si no va interpretar malament, hauria de comportar que aquests diners es paguin: "en aquests intercanvis, el ministre assegura que es garantirà la disponibilitat i qualifica de malentès els dubtes sobre la seva revisió"

Más información

El Conseller ha reclamat també, en una declaració sense preguntes, que el Govern espanyol acabi amb els retards en el pagament d'aquest pla.

Recordem que les farmàcies haurien de cobrar la part de deute pendent prèvia al mes de maig mitjançant el pla de proveïdors i la part del pagament corrent de cada mes amb el Fons de Liquiditat. Concretament depenen de l'arribada d'aquests 1700 milions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00