Sociedad | Actualidad

Videovigilància als carrers de Tarragona

Tarragona tindrà càmeres de videovigilància al Barri de la Part Baixa, un dels més conflictius de la ciutat, a principis de l'any 2014. El projecte ha de passar per la comissió de videovigilància de la Generalitat que li ha de donar el vistiplau definitiu

Càmeres de videovigilància als carrers de Salt, a Girona(ACN)

A partir de 2014, si el govern català dóna el vistiplau definitiu al projecte que té un pressupost actual de 100.000, 25 càmeres s'instal·laran al barri de la part baixa de la ciutat. Des de l'Associació de veïns , el seu president, José Ruiz, assegura que és la única solució a l'incivisme que pateixen a diari.

Les càmeres s'instal·larien als carrers General Contreras, Pau del Protectorat, Oroci, Barcelona, Mitja Lluna, Apodaca, Real, Cartagena i Sant Magí.

Un dels focus de vandalisme es situa al pas soterrat de la plaça dels Carros. Ruiz assegura que les escales gairebé mai funcionen perquè les malmeten cada cap de setmana.

Les imatges de les càmeres es controlaran des de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana que es va inaugurar ara fa quinze dies.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00