Sociedad | Actualidad

Albert Soler nou coordinador del PSC a Madrid

El diputat serà nomenat avui coordinador dels diputats i senadors socialistes a Madrid. Substitueix a Francesc Vallès membre de la direcció parlamentària del PSOE al Congrés

El nou coordinador del PSC a Madrid, Albert Soler, en un acte aquest estiu a Barcelona(TWITTER - ALBERT SOLER)

El diputat, Albert Solers serà nou coordinador dels diputats i senadors del PSC a Madrid. Segons ha pogut saber SER Catalunya, la decisió es farà pública després de la reunió de l'executiva i del secretariat que s'està celebrant a aquesta hora a la seu dels socialiastes al carrer Nicaragua de Barcelona.

Soler va ser secretari d'Estat d'Esports amb el govern Zapatero i el seu nom sona amb força com a un dels candidats a les primàries del PSC per la cursa a l'alcaldia de Barcelona. Soler substitueix el diputat Francesc Vallès, actual secretari general adjunt del grup del PSOE al Congrés.

Es tracta de la darrera conseqüència de l'efecte dominó que ha comportat la renovació dels càrrecs parlamentaris dels socialistes catalans a Madrid i que va començar amb la dimissió de José Zaragoza. El passat mes de febrer, el PSOE va fer fora l'exsecretari d'organització dels socialistes catalans després que el PSC trenqués la disciplina de vot i donés suport a les resolucions de CiU i ICV sobre el dret a decidir. Zaragoza va posar el seu càrrec a disposició del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcava, "per coherència" i aquest li va acceptar la renúncia, que havia estat demanada des de la cúpula del PSOE.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00