Sociedad | Actualidad

Corrent 10 hores seguides per alta muntanya

El running continua de moda a les comarques de Girona. Les curses viuen una època d'esplendor. Parcs, carrers, camins i carrilets van plens de gent de totes les edats. I n'hi ha que sobresurten d'entre aquesta massa social esportiva: els ultrahomes, corredors que semblen d'un altre món.

A l'Hora L hem conversat amb dos corredors d'ultratrails de casa:

Toti Bes, de Girona, treballa a la botiga familiar d'Esports Nabes de Girona,

El passat 31 d'agost va guanyar la "Courmayeur Champex Chamonix", una prova de 101 km i un desnivell positiu de 5.950 metres. Per fer-ho va trigar 11 hores i 23 minuts. Bes és una atleta experimentat en les curses de muntanya, guanya la majoria que s'organitzen a comarques de Girona, i aquest cap de setmana participa en un altre ultratrail que ha agafat molta volada els últims anys, El "Cavalls de Vent".

Arnau Julià, d'Anglès, bomber de professió.

A finals d'agost va guanyar la prova "Traces des Ducs Savoie" de 119 km a la zona del Mont Blanc. Just abans de la prova del món d'ultratail més coneguda que és l'UltraTrail Mont Blanc. Fa uns anys va completar "Camí de Cavalls 360ºx3", tres voltes a l'illa de Menorca en bicicleta, corrent i en caiac. És el campió català d'ultraresistència.

'HORA L' Ultrahomes: "sempre he pensat que l'utratrail bo bo per la salut no és, el que passa és que.."

11:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130918csrcsrcat_15.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00