Sociedad | Actualidad

El Prat supera per primera vegada Barajas en nombre de passatgers

Tot i els bons resultats de l'agost, en el que portem de 2013 ha passat un 1% menys de viatgers i un 5 per cent menys d'operacions

(ACN)

Per primera vegada l'Aeroport de Barcelona ha tingut 100.000 passatgers més que el de Madrid. Ha passat durant el mes d'agost quan el Prat ha batut el seu propi récord i en un sol mes ha tingut més de 3 milions 900 mil viatgers. Això significa un 0,8 per cent més que en el mateix mes de l'any passat.

Tot i els bons resultats de l'agost, en els primers 8 mesos de l'any El Prat ha tingut un 1 per cent menys de viatgers i un 5 per cent menys d'operacions.

Durant el mes passat, l'Aeroport de Barcelona va tornar a incrementar els passatgers intercontinentals, concretament en va tenir un 9,5% més que en el mateix mes de l'any anterior. Ara mateix El Prat té més de 30 destinacions transoceànics. Per destinacions, Nova York i Tel Aviv són les ciutats més solicitades. Però la que més ha crescut ha estat la ruta a Doha, operada per Qatar Airways amb un increment del 58%.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00