Sociedad | Actualidad

El fiscal a Sánchez-Camacho: "Vostè no recela de l'assistent?"

La líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, no es va sorprendre que algú hagués anat en nom seu al restaurant 'La Camarga' el dia abans del dinar per comprovar l'espai

El USB que una persona no identificada dejó en una papelera de la plaza Urquinaona de Barcelona que contenía la grabación íntegra(POLICÍA NACIONAL)

Era un treballador de Método 3 que es va fer passar pel seu assistent. A Camacho no li va sorprendre malgrat que no té cap assistent personal. La fiscalia va insistir molt en aspecte durant el seu interrogatori, que avui la SER publica en exclusiva.

Más información

Mentre Sánchez-Camacho dinava amb Maria Victòria Álvarez en un reservat del restaurant La Camarga va aparèixer un dels encarregats per saludar-la. En la conversa li va explicar que el dia abans el seu assistent havia anat al local per comprovar com era l'espai. Durant la declaració de Camacho al jutjat, la fiscalia va insistir molt en intentar esbrinar perquè la presidenta del PP no es va estranyar que un assistent hagués anat abans a l'establiment on dinarien ella i Maria Victòria Álvarez.

Camacho assegura que no té assistents però que els seus escoltes sí que de vegades comproven els llocs on va. Però els fiscals insisteixen en la qüestió. De fet, dels 41 minuts que dura la declaració d'Alícia Sánchez-Camacho davant del jutge, una tercera part, la fiscalia la dedica a intentar treure l'entrellat sobre aquest suposat assistent. L'home era en realitat un treballador de Método 3 que va tornar l'endemà per col·locar la gravadora enmig d'un centre flors. A banda d'aquesta figura, els fiscals del Cas també proven de resoldre una altra incògnita. Com podien saber els detectius tants detalls de la cita entre Álvarez i Camacho? La líder del PP contesta que diverses persones del seu entorn coneixen la seva agenda.

La jutge i la fiscalia també han qüestionat perquè Camacho ha intentat tornar a formar part del procés després de renunciar explícitament a qualsevol acció legal en el pacte on va concedir el perdó a Método 3. Én el seu escrit la fiscalia creu que l'única explicació possible és que la líder del PP pensés que l'acord tancaria definitivament la investigació, però no ha estat així. La jutge li ha denegat perquè entén que el perdó és irrevocable.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00