Sociedad | Actualidad

Represes les negociacions per l'ERO temporal de Banc Sabadell

Avui s'han reprès les negociacions entre treballadors i direcció de Banc Sabadell, després de l'anunci de l'empresa de presentar un Expedient de Regulació Temporal, que afectaria a uns 400 treballadors, tot i que encara no se sap de quina manera

(ACN)

A primera hora de la tarda d'aquest dimecres, és a punt d'acabar la primera part de la trobada, que acabarà demà al migdia. Els sindicats, en un principi amb propostes per tal de reduir costos, asseguren que ara ja no cal fer-ho després de la presentació de resultats del segon trimestre del banc, amb un augment de beneficis del 146%, segons explicava Óscar Fernández del sindicat UGT.

La reunió d'avui ha de servir perquè l'empresa comuniqui les zones més afectades per l'expedient, tenint en compte les duplicitats d'oficines que hi ha amb l'integració de Caixa Penedès. La xifra de 400 treballadors afectats però, tampoc és segura, ja que els sindicats expliquen que no saben si seran 400 en cada tram de l'expedient temporal o en total al llarg dels dos anys que ha de durar. Tot i això, el conseller delegat del Banc, Jaume Guardiola, va assegurar fa unes setmanes que no hi hauria acomiadaments.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00