Sociedad | Actualidad

Ester Quintana demana ajut per aconseguir proves

Ester Quintana, la dona que va perdre un ull durant la vaga general del 14N, ha publicat un nou vídeo fent una crida per identificar testimonis dels fets

Fotograma del vídeo on es demana ajut per identificar testimonis(CADENA SER)

Concretament busquen un fotògraf i un noi que anava amb un telèfon mòbil i que podrien haver captat alguna cosa del que va passar a la cruïlla entre Gran Via i Passeig de Gràcia on va quedar ferida

En aquest vídeo, els activistes identifiquen amb una rodona il.luminada un noi que va amb un telèfon mòbil i que estava enregistrant el que passava davant seu després que Ester Quintana quedés ferida. Hi ha un moment a les imatges en què el jove es posa una mà a la cara i no pot seguir mirant en direcció al punt on la dona ha perdut l'ull. Amb el mòbil a l'altra mà però continua enregistrant l'escena.

Más información

El vídeo mostra també una altra imatge, la d'un fotògraf professional amb armilla flourescent que pren imatges en la mateixa direcció. Ester Quintana intenta amb aquest nou vídeo identificar aquestes dues persones per saber si van captar qualsevol detall que serveixi per aportar llum a la investigació. Quintana demanava fa pocs dies als jutjats que el mosso que suposadament va disparar una pilota de goma ho digui.

En l'última declaració de l'escopeter i el caporal que anaven en la furgoneta que estava més a prop d'Ester Quintana van negar haver disparat cap salva o projectil en aquella zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00