Sociedad | Actualidad

Augmenta l'agressivitat entre els venedors del top-manta

La Generalitat alerta que augmenta l'actitud violenta dels venedors del top-manta, especialment quan se'ls decomissa la mercaderia

Un venedor de top manta increpa al fotògraf al Passeig de Gràcia de Barcelona(EDUARD NAVARRO)

Els coneguts com a "manters" ara han de comprar i pagar, de la seva butxaca, els productes que volen vendre posteriorment. És per això que, quan la Policia els hi requisa, reaccionen de manera més violenta. Rosanna Camps, ladirectora dels Serveis Territorialsd'Interior a Tarragona, explica queaquesta actitudva en augment: "aquestes persones perden molts diners quan els hi decomissem la mercaderia, i reaccionen amb molta agressivitat quan se senten amenaçats". Camps afegeix que molts cops tenen un passat amb formació militar, un factor que assegura que agreuja la situació.

L'estiu passat es van viure autèntiques batalles campals a algunes platges del Baix Penedès entre Policia i manters, unes batusses provocades precisament pel decomís que volien efectuar els agents.

Más información

A hores d'ara, segons la delegació territorial d'Interior, el fenomen del top-manta ha anat a menys a la Costa Daurada pel treball conjunt de prevenció entre els diferents cossos de seguretat, entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local dels diferents municipis.

Rosanna Camps, la directora dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, parla de l'actitud violenta dels "manters"

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130806csrcsrcat_6.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Eva Hidalgo

Eva Hidalgo

Periodista a SER Tarragona - Ràdio Reus i apassionada de l'ofici d'explicar històries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00