Sociedad | Actualidad

Robaven en els seus propis bars i després ho denunciaven

És el que han estat fent durant dos anys els membres d'una mateixa família que regentava quatre bars a Badalona i Sant Adrià de Besòs

Els Mossos han trobat les eines que feien servir per rebentar les màquines dels seus propis bars(MOSSOS D'ESQUADRA)

Van presentar una trentena de denúncies falses davant dels mossos per suposats assalts als seus negocis. La policia però els ha acabat descobrint, fins al punt que ha trobat dins dels seus establiments les eines que feien servir per rebentar les màquines escurabutxaques

Más información

Cada vegada que un d'ells es presentava a la comissaria dels mossos per presentar una denúncia, els investigadors se la miraven amb lupa. Els propietaris explicaven que de nit uns lladres havien forçat les màquines escurabutxaques i s'havien endut la recaptació. Però quan els policies hi anaven a fer la inspecció ocular no trobaven mai cap porta, ni persiana forçada. Un dels indicis més evidents de què els lladres de les monedes eren els mateixos propietaris.

De moneda en moneda van aconseguir arreplegar 34.000 euros. Els mossos han detingut tres propietaris, dos cosins, i la dona de l'amo d'un dels bars, que encara no han pogut arrestar perquè és a l'estranger.

Estan acusats de robatori amb força, estafa a les companyies asseguradores i simulació de delicte per haver presentat fins a 30 denúncies falses.

Els locals, el Bar Grease, la Colometa, la Cantina de Fran i BDN, tampoc tenien llicència d'activitats i hi treballava personal sense contracte. També han estat denunciat per la via administrativa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00