Sociedad | Actualidad

Els mitjans podran publicar els correus d'Urdangarin

La jutge ha mantingut la prohibició contra l'ex soci del duc de Palma, Diego Torres, en considerar que té accés als correus i els podria filtrar a algun mitjà

Iñaki Urdangarín llega a la Ciudad de la Justicia de Barcelona(ACN)

La magistrada del jutjat de Primera Instància 46 de Barcelona ha acordat aixecar les mesures cautelars contra 7 mitjans de comunicació contra qui Urdangarin va presentar una demanda per protegir la seva intimitat. En canvi, manté que Diego Torres no pugui descobrir, revelar, publicar, difondre i divulgar aquests correus.

La magistrada considera que no s'han concretat prou les raons per les que s'ha de limitar el dret d'informació a aquests 7 mitjans de comunicació i no a altres, que van publicar notícies similars que les que el duc de Palma pretenia silenciar a través de la seva demanda judicial .

Más información

La jutge, per tant, estima que la mesura cautelar de prohibir la difusió en aquests mitjans és "incerta i ineficaç ja que no es garanteix que els correus íntims no es difonguin". Per això acorda que s'aixequin les mesures cautelars dictades a l'abril respecte als mitjans de comunicació demandats. Però manté la prohibició contra l'ex soci d'Urdangarin, Diego Torres.

Encara que va negar haver facilitat cap correu i va assegurar que en l'actualitat ja no té cap, ni té intenció de publicar-los, la jutge considera que "ha quedat acreditat i és notori que Torres pot accedir a aquests correus sobre la vida íntima del duc de Palma" i per evitar que pugui filtrar a qualsevol mitjà de comunicació i amb això vulnerar la intimitat d'Urdangarin doncs manté la prohibició contra Torres de difondre'ls.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00