Sociedad | Actualidad

L'Ajuntament de Barcelona estudiarà alternatives a la privatització de 26 aparcaments

El Plenari ha aprovat també adherir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir amb els vots de CiU, ICV i UxB

Plenari de l'Ajuntament de Barcelona(Ajuntament de Barcelona)

El Ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposició del grup socialista que demana al govern municipal que elabori i presenti als grups un estudi comparatiu de les diferents opcions de gestió dels aparcaments públics. És a dir, determinar avantatges i inconvenients de mantenir la situació actual en la que alguns dels aparcaments estan gestionats per empreses privades; recuperar tots els parquings per a la gestió pública; o privatitzar-ne 26 a través d'una societat mixta on una empresa tindria el 60% i l'Ajuntament el 40%.

El Grup Municipal Socialista demanava en un primer momento aturar aquest pla, però ha acceptat una esmena del PP que demana ampliar en un mes el período d'al.legacions i no sotmetre'l a l'aprovació definitiva fins que es coneguin els estudis que s'han demanat.

Más información

Finalment, la proposició s'ha aprovat amb els vots del PSC, PP i Iniciativa i l'abstenció de CIU I Unitat per Barcelona.

Dret a decidir

El plenari també ha aprovat una proposició presentada pel president d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, per adherir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. S'ha aprovat amb els vots d'UxB, CiU i Iniciativa i amb el NO del PSC i Partit Popular

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00