Sociedad | Actualidad

Ciutat Vella rebutja el Pla d'Usos de CiU i PP

El districte vota contra el projecte que s'aprovarà dimecres en el plenari de l'Ajuntament

(ALBERTO SERVIÁN)

El nou pla d'usos de Ciutat Vella s'aprovarà en el ple de l'Ajuntament el proper 24 de juliol, però ahir, el districte el va rebutjar perquè en aquest consell, CiU i PP no tenen majoria.

Amb el vots en contra de PSC, Iniciativa i Unitat per Barcelona el Consell de Ciutat Vella ha rebutjat la modificació del Pla d'Usos en un acte simbòlic, ja que la decisió última queda en mans de l'Ajuntament. Abans de la sessió prop d'un centenar de persones es van manifestar davant la seu del districte per demanar la retirada del Pla.

Más información

La presidenta de l'AAVV del Casc Antic, Maria Mas, ha lamentat que l'Ajuntament aprovi el pla al marge de l'opinió de Ciutat Vella. Diu Maria Mas que s'hauria d'escoltar més als veïns. Dins el Ple també s'ha posat en evidència la manca d'acord entre veïns i comerciants, aquests últims favorables a la modificació.

També ha criticat la manera d'actuar del consistori la regidora socialista Assumpta Escarp que ha qualificat l'acord entre CiU i PP per aprovar la modificació com un pacte ideològic.

De la seva banda, la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, insisteix en què el pla equilibra l'activitat al districte i assegura que sí que s'ha escoltat els veïns.

Iztiar González diu que el Pla d'Usos de Ciutat Vella li produeix tristesa

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130716csrcsrcat_5.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00