Sociedad | Actualidad

Granades i bombes de la Guerra Civil a Sitges

Els Mossos d'Esquadra han recuperat diversos artefactes procedents de la Guerra Civil que es trobaven submergits al fons del mar davant la costa de Sitges, al Garraf

L'any 2012 submarinistes de l'Armada van fer explotar de manera controlada dos projectils de la Guerra Civil a Sant Feliu de Guíxols(ACN)

La policia va rebre dilluns l'avís d'un submarinista que, mentre practicava immersió a la zona, va trobar una granada de morter de 15 centímetres de llargada.

En total, s'han recuperat les restes de cinc granades de morter i un projectil d'artilleria del calibre 105 complert de la època.

En un comunicat, la policia explica que els artefactes es trobaven en una zona allunyada de la platja i submergits al fons del mar, per la qual cosa no suposaven cap perill per als banyistes.

En la troballa hi han intervingut agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sitges i membres especialitzats de la Unitat Aquàtica i dels Tedax, que han recollit el material i, posteriorment, l'han fet explotar de forma controlada.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00