Sociedad | Actualidad

Roba un autobús a l'estació de Tortosa i després té un accident

La Policia Local de Tortosa ha detingut un home de 57 anys i veí de Santa Barbara per robar un autobús i que va intentar donar-se a la fuga. Poc li va durar: als pocs metres va tenir un accident i el van detenir

Els fets van tenir lloc ahir al migdia a l'estació d'autobusos de Tortosa quan el detingut va aprofitar una distracció del conductor per pujar al vehicle que cobreix el trajecte entre Tortosa i Santa Bàrbara i va aconseguir arrencar-lo.

Després de fer una maniobra, va sortir de l'estació pel carrer Rosa Maria Molas en direcció l'Avinguda Generalitat. Cal dir que quan va pujar al vehicle no hi havia cap passatger més. La fugida però li va durar poc ja que als pocs metres va encastar la porta del darrera que s'havia deixat oberta contra un fanal de la llum.

Després d'aquesta col.lisió el mateix personal de l'estació van poder pujar a l'autobús i reduir al fugitiu. Sense oposar cap tipus de resistència el van poder lliurar a la Policia Local. Els agents van comprovar que no estava sota els efectes de l'alcohol i en resposta a les seves preguntes va dir que tenia molta presa per arribar a la seva destinació.

Más información

El detingut, que ja ha passat a disposició judicial, compta amb antecedents per robatori amb força, robatori amb violència i maltractament en l'àmbit de la llar.

Un lladre entra a robar en un mas a Riudoms es trenca la cama i es veu obligat a trucar al 112 per demanar auxili

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130611csrcsrsoc_21.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00