Sociedad | Actualidad

300 persones intenten impedir la detenció d'un presumpte agressor sexual

L'arrestat i 7 policies van patir ferides lleus per coces i cops dels veïns del barri de Sant Roc de Badalona quan el traslladaven cap al cotxe patrulla

Els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Badalona que fan el torn de nit van acudir al barri de Sant Roc, al carrer Còrdoba número 11, després que rebre l'avís de què un home havia abusat sexualment d'un menor. Els veïns, més de 300, els estaven esperant a la porta per linxar l'arrestat i impedir que se l'enduguessin de casa seva amb el cotxe patrulla. Els van llançar de tot: ous, cadires i gerros i els van colpejar mentre el ficaven dins del vehicle. L'home va patir un petit tall al coll a la part de darrera i un cop al pòmul.

7 policies més van patir ferides lleus després de rebre coces i empentes mentre portaven el detingut. Van poder sortir d'allà a corre-cuita. Els agents van quedar amb l'uniforme rebregat i brut.

Más información

El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Els veïns no han rebut de moment cap conseqüència pels cops i aldarulls.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00