Sociedad | Actualidad

Condemnen dos Mossos per ajudar uns empresaris a apallissar un estafador

El Tribunal Suprem condemna a un any i tres mesos de presó dos mossos d'esquadra de Figueres que van ajudar uns empresaris amics seus a apallissar un home que els havia estafat.

L'Audiència de Girona havia imposat als agents una multa de dos mesos per les lesions que li van ocasionar, però el Tribunal Suprem augmenta la pena a un any i tres mesos de presó perquè entén que l'agressió també va constituir un delicte contra la integritat moral de la víctima.

Segons el Suprem, els dos agents es van posar d'acord amb els empresaris per escarmentar la víctima, un home d'orígen ruandes que els havia estafat quan el van contractar per l'empresa de grues que tenien.

Más información

Tots quatre van quedar amb la víctima per fer un cafè i se'l van acabar emportant a la nau industrial on el van apallissar. El Suprem entén que l'agressió va ser injustificada, abusiva i indigna, diu literalment la sentència, del comportament que s'espera d'un agent de l'autoritat i afegeix que els fets fan mal a la imatge de la policia. D'aquí que incrementi la condemna fins a l'any i 3 mesos de presó. També fixa en 2 anys la pena pels empresaris.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00