Sociedad | Actualidad

Crim masclista a Caldes de Malavella

Un expolicia de Girona mata la seva cunyada i fereix la seva dona, que és agent cívic

Els fets s'han produit a una urbanització de Caldes de Malavella(ACN)

Un expolicia municipal de Girona, d'uns 50 anys, ha matat presumptament aquest matí a la seva cunyada i ha ferit de gravetat a la seva dona, que és agent cívic de la policia municipal de Girona.

Segons ha pogut saber la Cadena SER, la dona de l'agressor tenia intenció de separar-se i, dissabte passat, va marxar de casa. Es va instal•lar a casa dels seus cunyats -el germà del seu home i la seva dona- que viuen a la urbanització llac del Cigne de Caldes de Malavella amb les seves filles.

Aquest matí, el seu home s'ha presentat a la casa i, tot apunta que ha començat una discussió i que la cunyada s'ha posat al mig per evitar que es fessin mal. No se sap si l'home portava una arma o si ha agafat un ganivet de la casa, però ha matat a ganivetades allà mateix la seva cunyada.

Más información

També ha clavat diverses ganivetades al coll a la seva dona, i en veure les ferides que li ha provocat, ell mateix l'ha portat a l'Hospital Santa Caterina de Salt, on l'han detingut els Mossos d'Esquadra. L'expolicia ha confessat que és l'autor de les ganivetades que han causat la mort a la seva cunyada i que han deixat ferida la seva dona. L'agent cívic de Girona ferida, de 51 anys, l'han operat d'urgència aquest matí i no es tem per la seva vida.

El presumpte agressor, expolicia, té la baixa per invalidesa que li van concedir mesos després de un infart.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00