Sociedad | Actualidad

Més policia a les platges

L'Ajuntament de Barcelona incrementa en un 28 per cent el nombre d'agents que patrullaran al costat del mar per evitar robatoris i activitats no autoritzades

L'alcalde presenta el dispositiu dels serveis municipals per a l'estiu(Ajuntament de Barcelona)

90 agents de la Guardia Urbana treballaran per evitar furts i actuacions incíviques a les platges de Barcelona a partir de l'1 de juny. Són 17 efectius més que l'any passat. L'alcalde, Xavier Trias, ha presentat el dispositiu especial d'estiu que reforça també la neteja, especialment a les zones on hi ha més presència turística i al metro.

A partir de dissabte i fins el 30 de setembre, es reforçarà la presència policial al centre de la ciutat, a les platges i en aquells indrets més visitats pels turistes. L'objectiu, minimitzar els robatoris i les actuacions incíviques en aquests indrets. L'alcalde Xavier Trias assegura que aquest reforç dona els seus fruits per exemple a les platges. Segons Trias, l'any passat el nombre de delictes va baixar un 15 per cent i es van incrementar un 300% les denúncies d'activitats no autoritzades.

Más información

L'Ajuntament assegura que intensificarà la lluita contra la venda ambulant a la ciutat actuant de forma prioritària sobre els centres de distribució del material. S'augmentaran els control d'alcohol i drogues a les zones d'oci i també hi ha previst un reforç dels equips de neteja. Durant tot l'estiu hi haurà 144 operaris més,un 7 per cent, que se'n cuidaran d'aquest aspecte.

HORA SOSTENIBLE (11/06/13) MALBARATAMENT ALIMENTACIÓ

10:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130612csrcsrcat_1.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00