Sociedad | Actualidad

Homs adverteix al PSC que no s'aturaran "per les situacions internes complexes d'un partit"

Malgrat que a la cimera no es va aconseguir sumar el PSC a la pinya que buscava el president Artur Mas, avui el conseller de Presidència Francesc Homs diu que el Govern no variarà el seu full de ruta pel que defineix com a dubtes dels socialistes

El conseller de Presidència, Francesc Homs, al Parlament de Catalunya(ACN)

L'executiu posa l'accent en que el PSC fa mig any va dir que s'abstindria a tot el que tingués a veure amb el dret a decidir, després va votar no a la declaració sobiranista, més tard va votar que sí a negociar la consulta al Congrés i al Parlament i ahir va dir no al pacte nacional.

Creu Francesc Homs que aquesta serà la tònica habitual: "El Partit Socialista, ens haurem d'anar acostumant a que hi són i no hi són. No passa res, ja s'acabaran d'aclarir. Tenen una posició interna molt complexa, es va veure clarament ahir i el que no podem fer col.lectivament com a país és, tots plegats, estar pendents que es resolguin les situacions complexes internes d'un partit polític. Per tant hem de tenir cura amb aquesta situació complexa interna que tenen però el camí l'hem d'anar fent"

Más información

De les visites a Catalunya que divendres farà Mariano Rajoy o dissabte el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, Homs ha reconegut que el Govern no n'espera cap gran anunci o notícia que afecti a casa nostra però també ha afegit que aprofitaran qualsevol oportunitat, encara que sigui a peu dret i informal, per reclamar més marge de dèficit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00