Sociedad | Actualidad

Lucena relaciona independentisme amb fugida d'inversions estrangeres

Avui ha passat pel programa L'Hora L el portaveu del grup socialista al Parlament, Maurici Lucena, qui ha lligat independentisme amb fugida de les inversions estrangeres a Catalunya

Él portaveu del grup socialista al Parlament, Maurici Lucena(XAVIER SÁNCHEZ)

Segons el PSC, el Govern català està a prop del KO i l'adverteix de dues coses. La primera, que amb l'estratègia i el projecte independentista només hi guanya el seu soci de Govern, ERC. I la segona, la primera vegada que ho escoltem tan clarament des de les files socialistes. Maurici Lucena adverteix que el debat independentista espanta possibles inversions estrangeres: "El debat actual sobre la independència de Catalunya està generant un clima entre els empresaris que no és favorable a la generació d'activitat econòmica. Aquest debat està fent que els empresaris, quan han de prendre una decisió, i han de triar un lloc que no saps com estarà d'aquí a cinc anys...doncs no és el millor moment per invertir a Catalunya. I això potser també està afectant. Penso que el Govern hauria de tronar a la serietat"

Más información

Era un discurs, que fins ara, sobretot se li havia escoltat a la líder del PP.

Sobre els pressupostos. Lucena considera "al·lucinant" que Mas Colell contempli prorrogar els pressupostos perquè això voldria dir haver de fer retallades per arribar al 0,7% de dèficit.

El PSC evita, però, dir quin hauria de ser el marge que reclami Catalunya, diu que la Generalitat encara no ha facilitat tota la informació sobre com es va tancar l'exercici anterior.

"En busca de la pócima mágica" (03/05)

28:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130503csrcsrage_3.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00